Opgeleverd

Ontspannen wonen in Werkeren

Sfeervolle hofjes en kleine straatjes laten nieuwbouwwijk Werkeren gemoedelijk en dorps aanvoelen. Dit wordt nog meer versterkt door het groen en de waterpartijen in park De Oude Weteringzone. Hier kunnen jongeren in de aarde wroeten in hun moestuin speciaal voor jeugd, zich uitleven op de skatebaan of het hondje van de buurman uitlaten. Hier kun je niets anders doen dan je er thuis voelen.

image alt

Wijk met een historisch karakter

Waar eeuwen geleden een groot landhuis het beeld bepaalde in de polder Mastenbroek, is nu de woonwijk Werkeren uit de grond gerezen. Het bijzondere verleden is geëerd in de nieuwe wijk. De fundamenten van het voormalige landhuis zijn blootgelegd en vormen samen met kunstwerken, speelplaatsen en waterpartijen het prachtige park De Oude Weteringzone: het historische middelpunt van Werkeren. In deze mooie wijk met een rijk verleden staan zo’n 1.350 woningen. Alle nieuwbouwwoningen zijn ondertussen verkocht en gebouwd.

Sunset, Lunet en Novet

In het midden van de wijk Werkeren komen 3 deelplannen – Sunset, Lunet en Novet – waar het intiem en gemoedelijk wonen is. Besloten hofjes waar je je buren bij naam kent, en sfeervolle straatjes waar je tot rust komt. In de wijk komen rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen te staan. Het is een plek voor iedereen die dorps wil leven in de stad, met prachtig groen om de hoek.

Carre - 2 onder 1 kapwoning
Carre - vrijstaande woning
Carre - vrijstaande woning

De luxe vrijstaande villa's met een klassieke architectuur zijn rustieke villa's met een unieke ligging. De villa's in deelplan Novet zijn namelijk gebouwd in een hof, op een terp en een deel van de woningen ligt aan het water. In deelplan Lunet worden ruime vrijstaande woningen gerealiseerd waarbij de koper de keuze had uit 2 varianten. Verder werden ook moderne 2 onder 1 kapwoningen met een royale achtertuin gerealiseerd type Liguster. Geniet van heerlijk veel lichtinval door de mooie grote raampartijen. In juni 2018 zijn alle BPD woningen verkocht.