Werkeren
Logo Logo

100% verkocht

Verkocht

Ontspannen wonen in Werkeren

Sfeervolle hofjes en kleine straatjes laten nieuwbouwwijk Werkeren gemoedelijk en dorps aanvoelen. Dit wordt nog meer versterkt door het groen en de waterpartijen in park De Oude Weteringzone. Hier kunnen jongeren in de aarde wroeten in hun moestuin speciaal voor jeugd, zich uitleven op de skatebaan of het hondje van de buurman uitlaten. Hier kun je niets anders doen dan je er thuis voelen.

Wijk met een historisch karakter

Waar eeuwen geleden een groot landhuis het beeld bepaalde in de polder Mastenbroek, is nu de woonwijk Werkeren uit de grond gerezen. Het bijzondere verleden is geëerd in de nieuwe wijk. De fundamenten van het voormalige landhuis zijn blootgelegd en vormen samen met kunstwerken, speelplaatsen en waterpartijen het prachtige park De Oude Weteringzone: het historische middelpunt van Werkeren. In deze mooie wijk met een rijk verleden staan zo’n 1.350 woningen. Alle nieuwbouwwoningen zijn ondertussen verkocht en grotendeels gebouwd.

Toch wonen in Stadshagen?

Het karakter van Werkeren bestaat uit sfeervolle hofjes, rust, ruimte en statige woningen op een brink. Geen wonder dat alle woningen zijn verkocht! Er komt ook geen nieuw aanbod meer bij. Toch wonen in Stadshagen? Kijk dan eens naar de woningen in de wijk Frankhuis. Ook hier voel je je al snel thuis.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Werkeren 100% verkocht
Alle BPD woningen in de wijk Werkeren zijn uitverkocht. Ben je er te laat bij en wil je toch wonen in Stadshagen? Bekijk het aanbod in de wijk Frankhuis!
Frankhuis - Stadshagen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?