De wijken van Stadshagen

Stadshagen is jong, levendig en er wordt nog volop gebouwd. Hier vind je nieuwbouwwoningen voor mensen in alle levensfases en met allerlei woonwensen. Het nieuwbouwplan in het noordwesten van Zwolle bestaat uit meerdere wijken waaronder Werkeren en Frankhuis. Elke wijk heeft zijn eigen uitstraling en specifieke kenmerken.

Werkeren

Wonen in het hart van Stadshagen, wie wil dat nu niet? In de wijk Werkeren woon je intiem en gemoedelijk. Besloten hofjes waar je je buren bij naam kent, en sfeervolle straatjes waar je tot rust komt. Het is een plek voor iedereen die dorps wil leven in de stad, met prachtig groen om de hoek. Alle woningen in deze wijk zijn verkocht. Er komt geen nieuw aanbod meer.

Frankhuis

De wortels van Frankhuis gaan terug tot 1364, toen het buurtschap ontstond na een gemeentelijke herindeling. In dit gebied met historie was al lange tijd weinig reuring. Met de ontwikkeling van Frankhuis blazen we het eeuwenoude buurtschap nieuw leven in. In de wijk aan het Zwarte Water vind je uiteenlopende soorten woningen en een natuurpark. Van dijkwoningen, kleine boerderijen tot aan een majestueus appartementencomplex.

Wat is de status? Planning
Meer weten? Contact