Visie op Stadshagen

Stadshagen is er voor iedereen. Dat blijkt onder meer uit het veelzijdige woningaanbod. Van appartement tot villa: Stadshagen heeft het allemaal. Mensen uit allerlei verschillende levensfases en met uiteenlopende woonwensen wonen hier gemoedelijk naast elkaar. Of je alleenstaand bent, graag een dubbele garage laat bouwen, of comfortabel wilt wonen met je 7-koppige gezin: je voelt je thuis in Stadshagen.

Duurzaam wonen

Stadshagen bestaat uit verschillende wijken die sinds 1996 zijn ontstaan. Elk met een duidelijke visie op duurzaamheid. Het zijn kwalitatief hoogwaardige woningen waar vanaf dag 1 is nagedacht over duurzame waterhuishouding door middel van een waterinfiltratiesysteem. De woningen zijn gebouwd met hoogstaande materialen en energiezuinig. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

Fietsvriendelijk

Duurzaamheid komt in de wijk op meerdere manieren terug. In de toegepaste techniek, verbruik en de infrastructuur die veel rekening houdt met fietsverkeer en openbaar vervoer. Gecombineerd met een autoluw centrum, nodigt Stadshagen uit voor een verkenning met de fiets. Door de wijk of de polder in.

Stad en natuur Zwolle
Meer weten? Contact