Wat staat er gepland in Stadshagen?

Stadshagen is al uitgegroeid tot een levendige wijk met al meer dan 23.000 bewoners. En de wijk blijft zich uitbreiden. Deze wijken zijn al gerealiseerd: De Tippe, Breecamp, Breezicht, Frankhuis en Werkeren. BPD heeft verschillende woningen ontwikkeld in Frankhuis en Werkeren.

Werkeren

Alle woningen in de wijk Werkeren in Stadshagen zijn verkocht. Er komt ook geen nieuw aanbod meer. Er zijn 2 onder 1 kapwoningen en verschillende type vrijstaande woningen ontwikkeld. De wijk is ondertussen bewoond en is een heerlijke buurt geworden om trots op te zijn!

In verkoop in Werkeren
Appartementen De Brugwachter Frankhuis Zwolle

Frankhuis

In Frankhuis heeft het prachtige appartementencomplex De Brugwachter, voor alle woningen een trotse eigenaar gevonden. Er zijn verschillende fases in verkoop geweest waaruit het aanbod uit 2 onder 1 kapwoningen, dijkwoningen, hoek- en tussenwoningen en dus ook appartementen bestaat. De wijk is intussen helemaal uitverkocht en er komt ook geen nieuw aanbod meer.

Ook wonen in Stadshagen?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen in Stadshagen? Of ben je geïnteresseerd in een woning in deze gezellige nieuwbouwwijk? Er zijn ontwikkelingen gaande, maar nog geen concrete plannen bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Voel je thuis in Stadshagen Visie
Meer weten? Contact