Logo Logo

Fase 8 in Frankhuis Stadshagen komt tot leven! We hebben van de architect de eerste schetsbeelden ontvangen.

Lees verder

Op vrijdag 8 juni is op feestelijke wijze de start van de bouw van het nieuwbouw appartementencomplex ‘De Brugwachter'gevierd. Binnenkort verrijst het luxe complex met haar 20 appartementen en 2 penthouses op de prachtige locatie bij de Twistvlietbrug aan het Zwarte Water in Frankhuis.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Save the date!

Save the date! Op 23 november start de verkoop van de 20 geweldige appartementen en penthouses van appartementencomplex De Brugwachter in Frankhuis Stadshagen.

Lees verder

'Like' in Frankhuis jouw favoriete appartement. Zo laat je alvast je interesse blijken.

Lees verder

Maak voor Frankhuis Stadshagen een eigen account aan! Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Wow! Wat zijn de definitieve beelden van het appartementencomplex aan het Zwarte Water in Frankhuis mooi geworden. Heb je ze al gezien?

Lees verder

Naast vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen wordt er in Frankhuis ook een appartementencomplex gerealiseerd met 20 appartementen en 2 penthouses.

Lees verder

Op een ideale plek in de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen zijn in de buurt Frankhuis 21 2 onder 1-kap en vrijstaande woningen in de verkoop gegaan!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?