Frankhuis
Logo Logo

Alles bij de hand in Frankhuis

Een wijk waar je in het park een rondje hardloopt en je vanaf de kade zo je bootje instapt. Waar kinderen ongestoord buiten spelen en waar je met je buren gezellig een praatje maakt. Dat is Frankhuis. Tel daar de hoogwaardige voorzieningen van Stadshagen én het nabije centrum van Zwolle bij op en je hebt een plek gevonden waar je niet meer weg wilt.

Kinderopvang en scholen

De wijk Stadshagen telt het hoogste aantal geboortes in Zwolle. Je vindt er dan ook veel kinderopvangcentra en basisscholen. Vanuit elke wijk in Stadshagen kun je er lopend of op de fiets naartoe. In Frankhuis zelf vind je een gereformeerde basisschool voor speciaal onderwijs, de Eliëzerschool.

Natuur

Frankhuis ligt aan het Zwarte Water waar je heerlijk langs kunt wandelen en uitwaaien. De wijk grenst verder aan het Twistvlietpark, waar delen van het oorspronkelijke landschap zijn behouden. Een fijne plek om doorheen te struinen of een rondje te hardlopen. Ook in de wijk zelf is er veel aandacht voor groen in de vorm van bomen, struiken en een mooi natuurpark.

Winkels in Stadshagen

Hoewel de binnenstad van Zwolle dicht bij Frankhuis ligt, is het winkelcentrum van Stadshagen ook een fijne plek om boodschappen te doen. Je vindt hier maar liefst 35 winkels: van supermarkten en grote ketens tot een ambachtelijke bakker, kinderkledingwinkel en zelfs een schoenmaker.

Cultuurhuis in Stadshagen

Naast het winkelcentrum ligt het Cultuurhuis. Onder één dak zijn een Informatiecentrum, Wijkservicepunt en bibliotheek gevestigd. Ook vind je er kunstencentrum De Muzerie, waar wordt lesgegeven in zang, dans en muziek.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?