Frankhuis
Logo Logo

Locatie

Waar ligt het nieuwbouwproject? Dat is meestal de eerste vraag die je hebt als je ergens een woning gaat kopen. Op onderstaande situatietekening zijn de recente projecten in Frankhuis voor jou in kaart gebracht. De appartementen van De Brugwachter zijn allemaal verkocht, het gebouw is in aanbouw. Fase 8 zijn we nu aan het voorbereiden.

De bereikbaarheid

De nieuwbouwwijk Frankhuis is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. Het ligt aan de zuidzijde van Stadshagen, aan het Zwarte Water. Het centrum van Zwolle dat aan de overkant ligt, bereik je vlot door te kiezen voor één van de vele (fiets)bruggen. Tegelijkertijd vind je hier in de buurt alles wat je nodig hebt. Een winkelcentrum, basisscholen en andere voorzieningen in Stadshagen. Wil je de regio in? Geen probleem. In een paar minuten rijd je via de N331 de A28 op. Ideaal!

Geen brug te ver

Frankhuis wordt door het Zwarte Water gescheiden van het centrum van Zwolle. Om de overkant te bereiken, heb je de keuze uit verschillende bruggen. De Twistvlietbrug aan de noordkant laat taxi’s, bussen, fietsers en voetgangers door. Wil je met de auto het water oversteken, kies dan aan de zuidkant voor de Voorsterbrug. Midden in de wijk vind je de Frankhuizerbrug, een loop- en fietsbrug waarmee je het Zwolle-IJsselkanaal kunt oversteken.

Met het OV of de fiets?

Frankhuis ligt op nog geen 5 minuten van winkelcentrum Stadshagen. Pak de fiets en rijd over de vele binnendoor-routes om je dagelijkse boodschappen te doen. Of neem buslijn 1 die Stadshagen ingaat en stap op aan de Van Bandijklaan of de Twistvlietbrug. Deze bushaltes op loopafstand zijn ook ideaal als je een andere kant op moet, naar het station van Zwolle bijvoorbeeld.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?